Menu
Gildia Pióra na Patronite

Złota myśl...

Zabierz mą duszę i smutek
toczę się przez wydmy litości
i wcale nie płaczę
panie, proszę zabierz mnie do domu
uwolnij moje uczucie
niech rzeka płynie w dół...do oceanu
i niech deszcz pada na mnie
tracę rozum...
to jak podróż w dno oka
ruchome wydmy
czy mam iśc w stronę słońca
leci myśl o złotych skrzydłach.
http://www.youtube.com/watch?v=_vhsWV0OEX4

63 305 wyświetleń
1379 tekstów
34 obserwujących
  • czarna mamba

    22 April 2014, 20:45

    a tu dwa usmiechy:):) hihihi

  • krysta

    20 April 2014, 16:01

    uroczy w swoim smutku...
    pozdrawiam Aniu świątecznie :)

  • czarna mamba

    20 April 2014, 14:57

    Anius wzajemnie dużo słonka w zyciu :)