Menu
Gildia Pióra na Patronite

Żaba

Żaba.
Postać z bajki.
Śliczna. Zielona.
Piękne oczy. Podkręcone rzęsy .
Długie nogi. Gładka skóra.
Spaceruje uwodzicielskim
krokiem po ulicy.
Powoli i z gracją.
Trach...
"Rozjechana".
Nawet małej,bezbronnej żaby los nie poszczęścił.

AZ

1831 wyświetleń
25 tekstów
1 obserwujący
  • Irracja

    9 October 2015, 12:08

    ... spotkał książę żabę i pocałował ją... dziś tyra jak wół, by zaspokoić zachcianki królewny... morał?... unikaj żab...

    ;-)

  • fyrfle

    9 October 2015, 12:00

    Małym bezbronnym zielonym Los karmi kroki do celu.