Menu
Gildia Pióra na Patronite

W zwierciadle pragnień
zobacz Swe serce
Kryształem myśli
wyściel w nim miejsce
Diamentem wiary
kreśl życia drogę
Marzenia w cel
zmienić pomoże
Odwagę obudź
niech w duszy żyje
Do serca wprowadź
zwycięstwem niech bije
Bo życie warte jest by
o nim śnić...
Ty jesteś siłą
co splata marzeń nić...
autor nieznany

5938 wyświetleń
53 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!