Menu
Gildia Pióra na Patronite

miniatura (uśmiech Twój)

w żółtawym blasku
ulicznych latarni
szukam cienia
twych skrzydeł
by smutek mój nakarmić
wspomnieniem
uśmiechu bez skazy

159 517 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
  • Gaia

    16 December 2012, 12:08

    tylko chwila ulotna
    dzieli dziś od wczoraj
    a jednak...

    ładna miniatura