Menu
Gildia Pióra na Patronite

Stracona Miłość

Wziąłem głęboki wdech...
Spojrzałem życiu prosto w oczy,
chcąc odnaleźć swoją drogę.
Zadrżały mi nogi...
Osunąłem się po ścianie,
a me oczy przysłoniła gęsta mgła.
Serce zakuło...
Jakby ostrze wbijało się coraz głębiej.
Łzy popłynęły po policzkach,
barwiąc ubrania krwią.
Ból i zimno ogarnęły moje coraz bardziej zdrętwiałe ciało.
Serce zastygło w lodowatej osłonie.
Upadłem...
Nie czułem już nic co kiedyś dawało mi szczęście i uśmiech.
Odnalazłem...
Strach, samotność, pustkę i ciemność przysłaniającą jakąkolwiek nadzieję.

4843 wyświetlenia
35 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!