Menu
Gildia Pióra na Patronite

Przemycane

wzdłuż barier
nieodkryte wolności,
a we mnie pasma myśli

przekwitły. nie wiem co
wyznacza granice, gdy krawędzie
udają suchą ziemię.

w niej do grobowej deski
zamykają się wszystkie końce
(10.06.2012)

53 628 wyświetleń
414 tekstów
159 obserwujących
  • Gaia

    11 June 2012, 12:40

    Hmm........