Menu
Gildia Pióra na Patronite

Mój Ptak

wysoko w górze
wśród błękitnych chmur
ujrzałam cię
ptaku mój
do słońca wzbijałeś się
w locie swym
spojrzałeś nagle w dół
dostrzegłeś mnie
i zrzuciłeś piórko swe

ptaku mój
ty dobrze wiesz
jak serce me
tęsknota rwie
więc zabierz mnie
na skrzydła swe
w daleki świat
polecieć z tobą chcę

ptaku mój, ty drogę znasz
ty wiesz
jak dotrzeć tam
gdzie serce chce

leć..leć...zanieś mnie.w
Zdjęcie użytkownika Jolanta Weronika.

27 428 wyświetleń
180 tekstów
11 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!