Menu
Gildia Pióra na Patronite

*** Niespełnione Obietnice...

Wypłakałam już Morze łez
Tych gorzkich ,palących od środka

Tą ostatnią łzą
spłynęła cała Moja Nadzieja

obiecałeś,że wyłapiesz
je wszystkie
i schowasz głęboko w Sercu..

Ogrzejesz wypełnisz
ponownie Nadzieją

Uchronisz od Złego..

Teraz już nie mam czym Cierpieć..

Niespełnione obietnice..

9.06.2014
Malusia_035

Jeżeli już używasz mojego wiersza podaj autora :) pozdrawiam i dziękuje za uwagę ! :)

56 071 wyświetleń
914 tekstów
93 obserwujących
  • dana1596

    9 June 2014, 15:12

    czasem cierpienie już z sił opada, a gdy odejdzie nadzieja i ono skona...wtedy nadejdzie Nowe:)

  • krysta

    9 June 2014, 11:33

    Bardzo ładny wiersz , choć smutkiem pisany ...
    pozdrawiam Malusia :)

  • aloya

    9 June 2014, 11:09

    Nadzieja zawsze była jest i będzie. Piękny owiany smutkiem wiersz. Pozdrawiam;)