Menu
Gildia Pióra na Patronite

Impresja

Wypiłem kawę
mam przed sobą stół
i smak czekolady

dziwne
ale mój telefon niemowa
czyni z życia kino
na balkonie kapa
w której roztocza giną
wydrapane pazurem zimy

zielony kolor ma życie
i oddycha niepokojem
nie potrafię inaczej
jeść
z zakrwawionego stołu

ciasto z rodzynkami

128 106 wyświetleń
1427 tekstów
95 obserwujących
  • Gaia

    2 April 2013, 12:06

    Przygniotła mnie ta impresja, mam tylko jedną wolną rękę i nią piszę...
    wyrzuć tę kapę, odblokuj wreszcie telefon lub naładuj i nie wydłubuj oczu ciastom :D
    A poważnie, nie wiem dlaczego lubię te Twoje obrazy, ale lubię. To fakt.
    :)