Menu
Gildia Pióra na Patronite

Devil(nie)

Wypada
gra już jest nie jego
sparszywiałe usta od słów jadowitych
odwyku od życia nakaz szeptem wydają,
samotnie
by nikt nie pojął ich zawiłego przekazu
zew dla duszy, dla odwagi wyzwanie...
to, co przeznaczenie natrętnie wciska
już w zasięgu rąk drżacych… niech się stanie
Koniec

33 420 wyświetleń
270 tekstów
400 obserwujących
  • Pytia

    26 September 2011, 00:39

    ................uwielbiam go...........i to ja z nim tańczę , nie On..............jeszcze.....:))))
    .......................zmieniłeś styl...............grasz na mych strunach

  • R.A.K.

    22 September 2011, 19:24

    Oteo widzisz to w nawiasie ? :) Chyba nie wierze ale w diabelskie przekazy trochę tak i to bylo celem :)
    Pozdrawiam.

  • 22 September 2011, 19:01

    Myślisz że diabeł istnieje ?

  • 22 September 2011, 19:00

    Piekiel(nie) zawiłe.
    Pozdrawiam.

  • obito

    22 September 2011, 18:47

    Wyróżnia się w Twojej twórczości ;)

  • Black widow135

    22 September 2011, 13:26

    (+) w moim stylu - świetne