Menu
Gildia Pióra na Patronite

szepty

wykrzykiwałeś
miłość
mocą huraganu
zatykała uszy
zagłuszała
śpiewem
aż ktoś
odsunął
od głowy
jej dłonie
wyszeptał
a ona
uważnie słuchała

11 108 wyświetleń
117 tekstów
18 obserwujących
  • Deszcz

    27 January 2016, 14:11

    polecam się ;)

  • victoria_vvv

    26 January 2016, 13:43

    Zauroczyłaś mnie tymi słowami.

  • Malusia_035

    21 December 2015, 11:59

    zdecydowanie wole szepty od krzyku :))) Świetny :))

    Pozdrawiam cieplutko Alicjo :)))*

  • Deszcz

    21 December 2015, 01:14

    za chwilę dodam kolejny ;)
    miło mi, że lubisz czuć dreszcz czytając deszcz.

  • Deszcz

    20 December 2015, 23:41

    Piotrze, miło mi czytać komentarz i równie miło gościć Cię szeptami.
    Pozdrawiam.

  • marka

    20 December 2015, 22:50

    Dodaje opinie, że praca zwiewna, przyjemna i z klasą.

  • Deszcz

    20 December 2015, 18:05

    ...a ja zdecydowanie wsłuchuję się w szepty...
    Incepcja, dziękuję za opinię.
    pozdrawiam.

  • Deszcz

    20 December 2015, 17:49

    dziękuję :)