Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pod włos

Wygrzebane w starym zeszycie. :)
w tle: Placebo - "Devil in the details"

https://www.youtube.com/watch?v=PdU_MXONkjQ

zawsze pod włos głaszczę życie
i blizny pazurów kolekcjonuję
na odwrocie serca

bo nie wolno być
w dwóch sercach na raz
po nocach polowań na sny
upajać się duszną szarością

kłębki kurzu gubić
na wyblakłych zdjęciach
zawsze po drugiej stronie
księżyca i siebie

czasem trzeba skamienieć
na głęboką wodę
rzucić się z wysokości
ikarowego lotu marzeń

3825 wyświetleń
84 teksty
8 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!