Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wygrałam

Wygrałam,
bo przestałam się przejmować.
Bo teraz znaczenie mają tylko te osoby,
które chcą przy mnie być,
mimo trudności,
mimo odległości...

3415 wyświetleń
42 teksty
5 obserwujących
  • 30 November 2013, 13:14

    to jest jak najbardziej prawidłowe ;)