Menu
Gildia Pióra na Patronite

majestat

wyciszona

światłość
skrzy się

przechadza
głosem potężnym

umacnia nadzieję

rozeznaj
co jest chlebem

p o w s z e d n i m

84 157 wyświetleń
2127 tekstów
24 obserwujących
  • marka

    12 January 2017, 20:58

    Prosty, ale ma w sobie to coś co potrafi zatrzymać.

  • RozaR

    12 January 2017, 16:27

    Rozeznaj co jest chlebem powszednim - dobre