Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nieurodzaj

niewypełnione dni
jak puste koperty się piszą
wyblakły od tęsknot powieki
rwie się nić słów między nami

i tylko na dnie źrenic
sny się jeszcze kołyszą

jak zioła kwitnące na bruku
w szczelinach pod kamieniami

137 939 wyświetleń
1393 teksty
282 obserwujących
  • 31 May 2013, 10:22

    Potęga nadziei...
    Piękne. :)

  • Adnachiel

    22 May 2013, 19:57

    Twoje wiersze Giuli budzą dusze ze snu.