Menu
Gildia Pióra na Patronite

pycha

wybacz
zgrzeszyłem
pychą
chciałem jak ty
wieść normalny byt

zbudowałem świat
jak szklarnię
ideał
zrodzony ze zwykłego pyłu
mieniącego się
w blasku słońca

kto rzucił pierwszy kamień
raniący stopy
nie wiem

a może
to ja sam
w mej pysze zaślepiony ?

159 517 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!