Menu
Gildia Pióra na Patronite

w twoich oczach nawet zachod slonca klamie

ołowianą powieką zakrywam
czajacy się zmierzch, który
niczym trujacy bluszcz
burzy spokój

i tylko w ciepło twojego policzka
wierze, wschodem szukajac
pocałunków

zakrzepłych w kaciku ust

135 884 wyświetlenia
1633 teksty
240 obserwujących
  • katjaa

    9 September 2012, 14:42

    zakochałam się w tym wierszu.. :)

  • Sheldonia

    9 September 2012, 14:29

    Niesamowicie urzekł mnie tytuł. Pozdrawiam:)

  • motylek96

    9 September 2012, 13:49

    Kasiu i tobie serdecznosci na niedzielne popoludnie