Menu
Gildia Pióra na Patronite

w tobie się zakochałam
nie miałam wyboru
z tą miłością widoczna jestem
jak kwiaty na śniegu
odejdź i nie depcz
jeśli kwiatów nie lubisz
w końcu stracą barwy
zwarzone nocy mrozem

11 108 wyświetleń
117 tekstów
18 obserwujących
  • Malusia_035

    15 December 2015, 20:26

    świetny jak zawsze Alicjo :))

    Pozdrawiam Ciepło :)))

  • Deszcz

    15 December 2015, 12:20

    są ponoć inne sposoby... sznur na szyję.
    aż tak wolna być nie chcę.

  • fyrfle

    14 December 2015, 11:51

    Choć wiersze czynią frajerami

  • fyrfle

    14 December 2015, 09:36

    Wierszem się nie uwolnisz.

  • 14 December 2015, 07:00

    Ładne.

  • 14 December 2015, 04:32

    Robisz masę błędów logicznych. To tak specjalnie?