Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nieodwracalnie

W tle: Within Temptation - "Ice queen"
https://www.youtube.com/watch?v=0YbhB_A_8fM

wróć proszę
na odległość mojego westchnienia
muśnięciem ciszy

być może
draśnięciem milczenia
zrośniemy się znowu
bez znieczulenia

lecz nie ma
drogi powrotu
z nieistnienia
złamania serca
fałszywego tonu
słów daremnych
ostatniego drżenia
dogaszanego spojrzenia

skamienieliśmy
w próbie zrozumienia
nieodwracalności wzajemnego zranienia

3825 wyświetleń
84 teksty
8 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!