Menu
Gildia Pióra na Patronite

Powrót

W ten czas
ptaki powrócą do Edenu
Bóg uraduje się że nie utraciły
nic z niewinności i piękna
i kwiaty powrócą
skąd pochodzą
i gdzie je stworzono
bo nie masz nigdzie w światach
ani ptaków
ani też kwiatów
tylko w raju

925 wyświetleń
21 tekstów
0 obserwujących
  • Sara B.

    29 January 2017, 11:15

    Dziękuję.

  • 29 January 2017, 06:54

    Ładnie.