Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ląd emocji

Wszystko co chce zrobić
To być bardziej jak ja
A mniej jak ty
Znalazłam swój ból i on powiedział mi uciekaj
Znalazłam swój strach i powiedział że jest za późno i żeby bawić się dobrze
Wiec idź
Nie podążaj za mną
Nie będę twoim liderem
Nie znajdę miejsca dla twego serca
Nie będę twoim przewodnikiem
Nie płacz nademna
moja dusza wyzwala się
potrzebuje zagrać w to
Czasem wydaje mi się że jestem zamkiem z piasku
..................
Chcę zobaczyć co mam w sobie
to mój ląd emocji
gdy przemierzam bezsennie dziką autostradę

544 wyświetlenia
17 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!