Menu
Gildia Pióra na Patronite

Obojętność...

Wszystkie cele, plany, marzenia...
Wszystkie złości, nieporozumienia...
Krzyk, gniew, niedomówienia...
Rozczarowanie, żal, ból za tym czego pragnę...
Dzięki temu wiedziałam ze żyje!
To co zostało po mnie to tylko obojętność w której tonę
i cisza którą tak trudno przerwać...
Może jeszcze...
Kilka pytań i brak odpowiedzi która męczy...
Kilka wspomnień o których trudno zapomnieć...
Kilka ran które wyleczyć miał czas...

10 181 wyświetleń
74 teksty
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!