Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tyrolka.

W światach ludzkich serc
Trzeba jakieś przejścia mieć
Między sercami właśnie
Najgorsze gdy mamy

Między sercami ścianę
Gdy tą ścianą jest przepaść
Ponieważ, tam można wpaść
A tam ciemno, zimno i strach

Tam niepokój, zło zapisane w snach
Tam most potrzebny jakiś
By miłości nie zgasić
A gdy pójdzie coś nie tak

To zapali się most ten
Nie ugasi się sam
I spłonie, w pył przeistoczy
Nie pomoże złudność

Nie pomogą słodkie oczy
Nikt takiej przepaści
Nigdy nie przeskoczy
I wtedy, od biedy

Jak dobry zarazek
Zazdrość zakażenie
Podaje nam Tyrolski
Skuteczny i niebezpieczny
Linowy wynalazek

http://www.youtube.com/watch?v=bnczVKmsVPw

66 748 wyświetleń
1128 tekstów
102 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!