Menu
Gildia Pióra na Patronite

wśród świateł ku niebu
wznosi się modlitwa

na cmentarzu ludzkich spraw
mocne padają słowa

wspomnienia łapczywie układasz
by poczuć zapach wczoraj

w kroplach deszczu
skrywasz tchnienie minionych chwil...

5394 wyświetlenia
68 tekstów
1 obserwujący
  • Salomon

    16 May 2017, 08:03

    Zostawie tu tylko ciszę i pójdę