Menu
Gildia Pióra na Patronite

Polski sport narodowy

W sporcie, zarówno w nogę i w siatkę
Gra idzie nam ogólnie w kratkę
Jest jednak taki sport narodowy
W którym nasz naród jest morowy

Jeśli chodzi o w cudze życie w.p.i.e.p.r.z.a.n.i.e
to biją światowe rekordy panowie i panie
To nasza jedyna pasja, narodowe hobby
Może ma w tym udział masonerii lobby ?

Gdy powiesz, że nasz ich w d.u.p.ie
Każdy z nich cię siekierą zaciupie
Bo uciekniesz im spod władzy
A oni jak niegdyś król okażą się nadzy

103 449 wyświetleń
1204 teksty
141 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!