Menu
Gildia Pióra na Patronite

w snach żyję

w snach swych
znajduję mrok
i oślepiający błysk
dni co nie nadeszły
zrodzonych z marzeń
umarłego jutra

w snach swych
rodzę się
by umierać za dnia

159 517 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
  • słoneczniki

    22 October 2012, 17:29

    Intrygujący...