Menu
Gildia Pióra na Patronite

Inna

Wracasz
Ale
Z innym bagażem wspomnień
Z innymi marzeniami w głowie
Z innym pomysłem na siebie
Z innymi przekonaniami
Słowami
Opiniami

Inna
Z kimś innym

3460 wyświetleń
50 tekstów
1 obserwujący
  • Cris

    30 July 2015, 18:43

    ''Kobieta zmienną jest.''
    pozdrawiam.