Menu
Gildia Pióra na Patronite

Miłość, serca podpis

W przestrzeni wśród gwiazd
Żyjemy chcąc pozostawić ślad
Ślad po sobie, po duszy swej
Świeć słońce świeć, wietrze wiej

Słowa i czyny Nasze w czasie nieś
Wtenczas przenigdy nie umrzemy
Posągiem pamięci, czas zatrzymujemy
Duszą w sercach Miłością się podpisujemy

https://www.youtube.com/watch?v=qn-z5pIe5PQ

66 749 wyświetleń
1128 tekstów
102 obserwujących
  • M44G

    28 October 2015, 14:09

    Dzięki Michał.

  • Michał Kościej

    27 October 2015, 21:31

    Mi się podoba jako, że Achillesa postaci wielkim fanem jestem.

  • RozaR

    25 October 2015, 01:01

    Komu się podoba ten tekst niech się odezwie - i powie - DLACZEGO .

  • RozaR

    25 October 2015, 01:00

    Czekamy zatem

  • M44G

    24 October 2015, 23:53

    Ten tekst może być nieodpowiedni dla niektórych czytelników.
  • RozaR

    24 October 2015, 23:50

    Co jest dobrego w tym tekście ?