Menu
Gildia Pióra na Patronite

Miłość się skrywa

W przestrzeniach tajemnicy
Pomiędzy rozumem a sercem
Tam gdzie czasami Miłość się skrywa
Gdzieś pomiędzy zakochaniem

Granicząc z dość częstym rozczarowaniem
Między nienawiścią, pięknym kochaniem
Tam jest domek Twego nieznanego losu
Tam gdzie rozum i rozsądek nie mają głosu

Czy na wskazanie tego miejsca zna ktoś sposób?

https://www.youtube.com/watch?v=reidu6qA25A

66 748 wyświetleń
1128 tekstów
102 obserwujących
  • M44G

    9 December 2015, 13:18

    Dziękuję. Miłego dnia Cris

  • Cris

    9 December 2015, 08:07

    miejsce niestety tajemne...
    a wiersz rytmiczny.

    :)

  • M44G

    7 December 2015, 22:32

    Dzięki RozaR. Dobrej nocy.

  • RozaR

    7 December 2015, 22:29

    Trochę jak piosenka - i w tym kierunku powinien tekst być skorygowany.