Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jedna szansa . ?

W poszukiwaniu ideałów , bohaterów
możemy dostrzegać , że życie jest
jedną jedyną szansą , która
jest postrzegana jako nieustanna
walka . Można dać sie porwać
nadziei , która otwiera nam lepsze jutro
więc trzeba zacząć działać nie myśląc , że
życie to jedna , jedyna szansa którą sie ma .

1585 wyświetleń
10 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!