Menu
Gildia Pióra na Patronite

drugie życie

wpatrzony
we wskazówkę zegara
czy kolejny
zrobi krok
jakby niepewna
chwilą zaskoczona
tak długo
trwa sekunda

tik

tak

zatrzasnęły się wrota
wieczności

159 517 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
  • 31 March 2014, 12:13

    dziękuję za miłe słowa :)

  • Zadyma

    30 March 2014, 19:44

    Ciekawe są twoje wiersze.