Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pasja

W nocy gwiazdy świecą mi w oczy pozdrawiając mnie
Czasami Księżyc puka do okna by podarować słodki sen
Gdy byłam małą dziewczynką Droga Mleczna wpływała do sypialni
Sprawiając, że wszystko stawało się magią
Bo gdy Słońce zachodzi wiem, że...

Znów dotknę nocnego nieba
Wyciągnę rękę, będę gładzić palcem każdą
gwiazdę, galaktykę, planetę
I uciekać będę w daleki świat
Tak daleko, jak najdalej...

Każdego dnia oczekując aż nadejdzie noc
Czekam na pełną emocji wycieczkę w daleką krainę
Gdzie wszystko wydaje się trudne do wyjaśnienia
Ale ja wiem, że to jest jednak bardzo proste
I uciekam marzeniami daleko do gwiazd
Bo, czekam aż...

Znów dotknę nocnego nieba
Wyciągnę rękę, będę gładzić palcem każdą
gwiazdę, galaktykę, planetę
I uciekać będę w daleki świat
Tak daleko, jak najdalej...

1161 wyświetleń
21 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!