Menu
Gildia Pióra na Patronite

scrabble

w niepamięci
słów
niczym krople wody
na bezkresie pustyni

czy ja ?

zagrajmy znów
w scrabble życia
składanie liter
fałszywych obietnic
i miłości

czy ty ?

stoisz nad wielką rzeką
ginącą w morzu
szukając kropli
wylanej na piasek
rozpalonej pustyni

159 517 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
  • czarna mamba

    14 October 2013, 11:03

    nie będę co słodzic ale ...hhmmm pieknie :)