Menu
Gildia Pióra na Patronite

Depresyjna wiosna...

W małym pokoiku
za sztorą kwiecistą
jak wahanie
siedzi spowita depresją
kobieta
z winem miedzy nogami

Takich pokoików jest wiele
gdzie skazane na zmartwioną twarz
rozgniatają w popielniczce
zobojętnienie
i w psychice pęcznieje parch
zniżając do poziomu ziemi.

128 106 wyświetleń
1427 tekstów
95 obserwujących
  • fyrfle

    21 April 2017, 07:57

    Tak to bardzo smutna prawda.

  • RozaR

    21 April 2017, 07:30

    W pary
    łaczcie się bracia i siostry
    i nie oglądajcie już Bonda
    bo same skiśniecie
    w swych domach
    Z tęsknoty pomżecie

  • Piotruśś

    20 April 2017, 10:11

    Brzmi znajomo...

  • Naja

    20 April 2017, 08:30

    Boli czytając.
    Smutny, wyblakły, porysowany, biało - czarny kadr...