Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ps.

w zbyt krótkie czerwcowe noce
układam sny na palcach
piszę do ciebie listy
i kładę je cieniem na ścianie
a gdy przychodzi świt
zaciskam prawdę w nadgarstkach
i patrzę w promieniach słońca
na jej powolne konanie

137 970 wyświetleń
1393 teksty
282 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!