Menu
Gildia Pióra na Patronite

wspomnienia

w kroplach deszczu
słońca blasku
słów szeptaniu
płaczu dziecka
dni zwyczajnych przemijaniu
widzę ciebie
uśmiechniętą

na ulicy
w mroku skąpanej
ciche kota mruczenie
wiatrem liście niesione
jak kartki wspomnień pożółkłe
delikatne ślady
miłości bez skazy

159 534 wyświetlenia
1079 tekstów
54 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!