Menu
Gildia Pióra na Patronite

W kalendarzu wspomnień
czasu straconego
widzę
studnie przebaczenia
dawno wypełnioną.
Odchodzę bez
Ciebie,
kroczę ku wieczności.

9779 wyświetleń
103 teksty
7 obserwujących
  • No_One_

    12 January 2014, 23:44


    Dobry.