Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wiosną, wiosną pachnie,
Twoim uśmiechem się raczę.
Wzrok Twój,zamraża mnie
zatrzymuje
Cierpienie,
ból,
wrzątek w sercu...
to on pozwala mi przejść.
Do tych, co żyją a jakby umarli.
Ty trzymasz wieko...

5420 wyświetleń
48 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!