Menu
Gildia Pióra na Patronite

alienacja

w innym świecie
za snu wzgórzami
pod niebem
milionem gwiazd ozdobionym
jet twój świat
bez deszczu łez
bólu bez ran zadawanego

wciąż uciekasz

uciekasz

uciekasz

log out ...

159 517 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!