Menu
Gildia Pióra na Patronite

Beznadziejny nastrój

Windą w ten deszczowy dzień,
kropla spływa przede mną,
coś dziś kiepski humor mam,
może w windzie komuś oddam go.

Snobistyczna jestem wciąż,
popatrz, popatrz ciągle dąż.

Dziś nieskładnie wciąż coś piszę,
więc wybaczcie mi tę ciszę.

11 974 wyświetlenia
43 teksty
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!