Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

W imię Ojca i Syna
To nie ich wina
I Ducha Świętego
Odziej nagiego

Zdrowaś Maryjo łaski pełna
Życiowa gehenna
Pan z tobą
Towarzyszy naszym rozmową

Ojcze nasz któryś jest w niebie
I widzisz moje pragnienie
Święć się imię twoje
Bo znowu rany goje

Niechaj będzie pochwalony
Ty znów w myślach wyrzucony
Ty prawdziwy
Ty zmyślony
Ty nasz wielki i jedyny
Choć wierzymy
Nie widzimy

4042 wyświetlenia
64 teksty
5 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!