Menu
Gildia Pióra na Patronite

Czy uwierzysz.?

wierzysz?

może przyjść taka chwila..
kiedy dłoń moja wślizgnie się w twoją..
taka chwila kiedy..
piękno świata zakwitnie pomiędzy naszymi ustami..
taka kiedy rzęsy moje jak liany wplotą się w twoje..
kiedy oddechy nasze pogubią się w sobie..
..Twój uśmiech w moim..?

13 669 wyświetleń
116 tekstów
19 obserwujących
  • zlo282

    3 May 2012, 16:15

    czuje sie wyrozniony ze tobie sie podoba:)

  • AnaMari

    3 May 2012, 16:09

    Bardzo mi się podoba to co napisałeś...
    ;)

  • giulietka

    25 March 2012, 18:24

    raczej kusząca propozycja w wierszu
    a wiersz subtelnie zmysłowy

  • zlo282

    25 March 2012, 18:22

    grzeszny wiersz powiadasz

  • giulietka

    25 March 2012, 18:13

    myślę, że nie tylko zmysły chcesz budzić
    ale wiersz wart grzechu;)

  • zlo282

    25 March 2012, 18:02

    trzeba czasem pobudzić zmysly

  • giulietka

    25 March 2012, 16:15

    wodzisz na pokuszenie
    i robisz to diabelnie dobrze