Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wiersze nienapisane

Wiersze nienapisane
do nikogo zaadresowane
stworzone w przypływie szaleństwa
i buntu wobec społeczeństwa

Nikt je przeczytał
Po czym zabił, zamordował
pogrzeb skromny urządził
na szuflady dnie pochował

1625 wyświetleń
40 tekstów
0 obserwujących
  • M44G

    23 April 2014, 22:04

    Bardzo ładnie. Miłego wieczoru i Wspaniałych snów.