Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie żyje

Wiem, że nie żyje
Jedno serce mam
Lecz potrzeba do życia
Minimum dwójkę serc

Ciemno, bez żadnej opieki
Sen ciągły, otwarte powieki
Takie „beznic” oblepia mnie
Nie ma nikogo, nie ma Cię

Jak urodzić się mam?
Skoro to rozdarte, złe
Jak poskładać, zaszyć je?
Ciężka dusza waży gram

Jak dla duszy to jak tona
Czemu moje ciało kona?
https://www.youtube.com/watch?v=LecrAR0eiXg

66 749 wyświetleń
1128 tekstów
102 obserwujących
  • M44G

    23 August 2016, 17:52

    Dziękuję Kasiu. Miłego popołudnia.

  • Thebestkasiaa

    23 August 2016, 17:49

    U Ciebie warto się zatrzymać na dłużej....piękny wiersz oraz piosenka :)
    Pozdrawiam serdecznie

  • M44G

    22 August 2016, 18:54

    Dziękuje serdecznie. Miłych snów.

  • M44G

    22 August 2016, 16:33

    fyrfle, lajajaj i życie1 Życzę wam miłego popołudnia.

  • fyrfle

    22 August 2016, 09:43

    Dobry wiersz. Pyta. Módl się podmiocie liryczny, módl się precyzyjnie i przemyślanie.

  • lajajaj

    21 August 2016, 22:35

    Świetny wiersz. Fiszkę zostawiam i dobrej nocy życzę.
    Pozdrawiam ;)

  • M44G

    21 August 2016, 21:37

    Życzę miłych snów.

  • Człowiek_Widmo_1986

    21 August 2016, 21:36

    odpowiedzią na wiele jest niestety gotówka... lub jej brak.