Menu
Gildia Pióra na Patronite

Myśl

Wieczorami listy pisze do ludzi głuchych na słowa
Za dnia wśród jednoosobowych tłumów gubię tożsamość
Kim jestem? Myślą przelotną
Dokąd zmierzam? POZA CZAS

978 wyświetleń
14 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!