Menu
Gildia Pióra na Patronite

Widziałem ją

Widziałem cię
Wzrokiem pytałem
Tak pamiętasz
Uśmiech
I mój
Zakręciło się w głowie
Od obrazów
Tyle tego
Naszego
Skrycie dłonią pożegnałaś
Tak by on nie widział
Dziś ogladać będę
Archiwalne filmy
Z Tobą

76 517 wyświetleń
1012 tekstów
16 obserwujących
  • marka

    27 June 2017, 20:52

    Życiowy obraz.