Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wiedziałeś

widzę jeszcze jeden uśmiech
i głębsze pokłady zdrady
w twoich
lodowato dalekich oczach

jak powietrze złapać cie próbuje
i przytulić mocno
nigdy więcej nie wypuścić
trwać tak po koniec wieczności

obiecuj
na swój nic nie warty honor
i potargany płaszcz
wieczną miłość
lojalność w której będziesz boleśnie trwać

ochładzaj dalej
moją czujność słodkimi pocałuneczkami
szeptem obietnic do ucha

proszę

noc całą zwódź mnie dalej swymi kłamstwami

4459 wyświetleń
64 teksty
19 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!