Menu
Gildia Pióra na Patronite

Widzac Ciebie,
Rosna skrzydła.
W moim ciele,
Nad piersiami.
Podniesc jednak mnie nie moga,
Widzac mase ma,
Piecdziesieciodwukilowa...

*polskie znaki zostana dodane

1544 wyświetlenia
35 tekstów
0 obserwujących
  • 23 January 2012, 19:20

    moje kaczki tyż majom skrzydła leciuchne takie i tyż nie latajom to sie panienka dziwi ze jak ma 52 kilo to skrzydła nie uniosom?
    Józek pozdrawia

  • No_One_

    23 January 2012, 16:00


    Zupełnie mi się
    to nie podoba.

    Miłęgo.