Menu
Gildia Pióra na Patronite

En el sol, pero frío

Wiatr rześko z lekka wieje
Słońce się miło śmieje
Ciepło i życie daruje Nam
Mnie zimno i czuję się sam

To smutkiem nie okraszam
To łzami nikogo nie zraszam
Biorę to, co dają, choć ciężko
To niosę ciężar ten, nie jest lekko

Kolana przytulam w ciemną noc
Tracę za dnia nagromadzoną moc
I choć gwiazdy cieszą, a księży zerka
Zastanawiam się, czy to nie jest już udręka?

https://www.youtube.com/watch?v=36K59Z3o51Y

66 749 wyświetleń
1128 tekstów
102 obserwujących
  • piórem2

    5 August 2018, 17:15

    Wszyscy tak myslicie. Jakbyć czytał ze zrozumieniem wiedziałbyś że nie.

  • M44G

    5 August 2018, 12:48

    Czyli marzysz o mnie

  • piórem2

    5 August 2018, 12:43

    Kto ci to powiedział?

  • M44G

    5 August 2018, 09:34

    A Ty chcesz mnie?

  • piórem2

    5 August 2018, 09:21

    A jednak,
    i dziwisz się że cie nikt nie chce.

  • M44G

    5 August 2018, 09:05

    Dzień Dobry Bożena miłej Niedzieli.

  • piórem2

    5 August 2018, 08:38

    Oprócz spania masz jakieś zajecie ?
    I czy można z tego wyżyć?

  • M44G

    4 August 2018, 20:56

    Miłych snów Bożeno. Dobranoc

  • piórem2

    4 August 2018, 20:52

    Jak dla mnie sielanka. Napisz coś o prawdziwym życiu. Rąbaniu drzewa albo kopaniu węgla.