Menu
Gildia Pióra na Patronite

Miłość

Wiatr rozsiewa szept głosu
pięknego delikatnego
brzmiącego jak
tupot maleńkiego anioła po
niebiańskich chmurach
daleko jesteś
ma dusza w więzieniu uczuć
tęsknota ma nie do zniesienia
nie dająca wytchnienia
Ja i mój kłębek uczuć
do Ciebie powiększa się
by tylko jak zobaczy
rozsypać się na tysiące
słów , dotyków,
bo Kocham Ciebie

987 wyświetleń
11 tekstów
0 obserwujących
  • 30 September 2012, 22:39

    to nie miłosc tylko wygórowane ambicje mamusi orłem uwieńczone